Το γεγονός ότι ο κ. Βενιζέλος ηγήθηκε του ΠΑΣΟΚ επί δύο εκλογικές εκστρατείες, κρατώντας τη λίστα Λαγκάρντ στο συρτάρι του δημιουργεί μείζον πολιτικό ζήτημα. Τα περί δήθεν παρανόμως κτηθέντος αποδεικτικού μέσου που δήθεν δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αποτελούν μνημείο πολιτικής κουτοπονηριάς και στερούνται νομικής σοβαρότητας: η λίστα αυτή παραδόθηκε θεσμικά, από την τότε Υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, κα Λαγκάρντ στον τότε Υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας κ. Παπακωνσταντίνου. Αποτελεί, συνεπώς, επίσημο στοιχείο και αποδεικτικό μέσο, η δε χρήση και αξιοποίησή της ήταν όχι απλώς επιτρεπτή, αλλά απολύτως επιβεβλημένη, θεσμικά, νομικά, υπηρεσιακά, ηθικά και πολιτικά».

 

EcoLeft

Δήλωση Ζωής Κωνσταντοπούλου βουλευτή Α’ Αθηνών, υπεύθυνης θεμάτων Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη λίστα Λαγκάρντ και τις παλινωδίες Βενιζέλου, Παπακωνσταντίνου και συνεργατών.

 «Αποκαλύπτεται η παραθεσμική και εξωθεσμική συμπεριφορά του κυρίου Βενιζέλου, του κυρίου Παπακωνσταντίνου και των συνεργατών τους, οι οποίοι επέλεξαν να επιδοθούν σε παιχνίδια σκοπιμότητας και αδιαφάνειας, την ίδια στιγμή που με τις πολιτικές τους ρήμαξαν και εξακολουθούν να ρημάζουν τη χώρα.

View original post 96 mots de plus

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s