Παρέμβαση Ισπανών ακτιβιστών σε μίτινγκ του Μάρτιν Σουλτζ στο Παρίσι « Η λιτότητα στην Ευρώπη είναι και δικό σας λάθος »

του Βαγγέλη Γούλα

poly mikri

 

Οι Ισπανοί ακτιβιστές της Maréa Granate σήκωσαν πανό στο μίτινγκ του  Μαρτιν Σουλτζ υποψήφιου του ευρωπαϊκού σοσιαλιστικού κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν .

Το πανό έγραφε «Η λιτότητα στην Ευρώπη είναι και δικό σας λάθος»

Σλόγκαν που δεν άρεσε καθόλου στους Γάλλους σοσιαλιστές που έσπευσαν αρπάξουν το πανό μέσα απ’τα  χέρια των ακτιβιστών.

20140417_Meeting_PS_europeennes_0361-1d744

Στο βήμα εκείνη την στιγμή βρισκόταν η Έλενα Βαλενσιανο  αντιπρόεδρος του PSOE του Θαπατέρο .

Ήταν  Πέμπτη 17 Απριλίου στο Παρίσι στο μίτινγκ για το ξεκίνημα της καμπάνιας του ευρωπαϊκού σοσιαλιστικού κόμματος . Ένα μίτινγκ «Βαλς με την λιτότητα » την λιτότητα που με έναν ψηφοθηρικό  τρόπο προσπαθεί ν’αποκυρηξει ο Μαρτίν Σουλτζ.

Δεν ξεχνάμε όμως ποιοί είναι οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές.

Μπλερ, Θαπατέρο, Παπαντρέου ,Ολάντ και τώρα ο Εμμανουέλ Βάλς που μόλις εξήγγειλε ένα νέο πακέτο λιτότητας 50 εκ. Ευρώ για την Γαλλία

Αφού ψήφισαν το Ευρωπαϊκό σύμφωνο σταθερότητας, αφού εμπνεύστηκαν την ΤΤΙΠ την διατλαντική εμπορική συνεργασία μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ μας λένε τώρα ότι θέλουν αλλάξουν την Ευρώπη.

Μα το έχουν ήδη κάνει .Προς όφελος βέβαια της άρχουσας τάξης αφού το ΕΣΚ και οι ευρωπαίοι σοσιαλ-η-στές  κυβερνάν  σε 19 από τα 28 κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συμμετέχουν  σε 14 κυβερνητικούς συνασπισμούς με την δεξιά .

Στην Γερμανία το Σοσιαλιστικό Κόμμα του κυρίου Σουλτζ συγκυβερνά με την κυρία Μερκελ .

«Η λιτότητα στην Ευρώπη είναι και δικό σας λάθος» κ Σουλτζ.Germany's Chancellor Merkel, European Parliament President Schulz and France's President Hollande attend a meeting to discuss long-term budget in Brussels