Με τον ΣΥΡΙΖΑ στη γιορτή της Ουμανιτέ στο Παρίσι

Με μια παράδοση 84 χρόνων η γιορτή της Ουμανιτέ στο πάρκο της Courneuve στο Παρίσι, συγκεντρώνει κάθε χρόνο, το δεύτερο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, καλλιτέχνες, πολιτικούς και φίλους της ευρωπαϊκής αριστεράς.

Συμμετέχοντας για δεύτερη φορά σ΄αυτή τη μεγάλη εορταστική συνάντηση, ο Συριζα Παρισιού θα υποδεχθεί τους επισκέπτες στο περίπτερό του, με ελληνική κουζίνα και ποτά, ενημερώνοντας για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, εκθέτοντας τις προτάσεις του κόμματος για την ελληνική και ευρωπαϊκή αριστερά και διοργανωνόντας συζητήσεις για επίκαιρα θέματα.

Η γιορτή της Ουμανιτέ συγκεντρώνει κάθε χρόνο πάνω από 500.000 άτομα. Γιατί η αντιπαράθεση πολιτικών ιδεών και προγραμμάτων στους κόλπους όχι μόνο της γαλλικής, της ευρωπαϊκης αλλά και της παγκόσμιας αριστεράς σε μια φορτισμένη με πολύτιμες ιστορικές μνήμες ατμόσφαιρα προσελκύει όλο το λαό της αριστεράς που δεν αποδέχεται μοιρολατρικά τις αποφάσεις των κυβερνώντων που γυρίζουν τη πλάτη στις αξίες του.

Η συμμετοχή σε πολλές ανοιχτές συζητήσεις των εκλεγμένων εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, οπως η Κωνσταντίνα Κούνεβα, o Γαβριήλ Σακελλαρίδης, και στελεχών όπως η Νατάσα θεοδωρακοπούλου ,ο Στάθης Κουβελάκης ,ο Γιώργος Καρατσιούμπανης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί η Ελλάδα εκτός από πειραματόζωο, έχει αποδείξει με τις τελευταίες ευρωπαϊκές εκλογές, αλλά και με τα μεγαλειώδη κινήματα των τελευταίων τεσσάρων χρόνων πως είναι και παραδειγματικός τόπος αντίστασης« 

fête-Huma-2014Πού και πότε;

Γιορτή της Ουμανιτέ: 12 -14 Σεπτεμβρίου στο πάρκο της Courneuve (Parc de La Courneuve)
Περίπτερο ΣΥΡΙΖΑ στο Χωριό του Κόσμου, διασταύρωση οδών Che Guevara και Hugo Chávez (croisement de lavenue Che Guevara et de lavenue Hugo Chávez, au Village du monde).

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΙΣΙΟΥ